Intervjuer
2013
130625 Intervju Här kommer den andra debutanten för året och det är en lirare som har varit och nosat på Goooen länge. Han har  i för sig varit med i lite sidogoopar och gjort succé, Hösten 2012 var han tex i det vinnande laget tillsammans med Kujjä och skrotade de flesta i Höstgoopen. Så han vet hur man segrar apropå att han nu ingår i lag syd.Han har även nosat på innebandyn i Falun som spelare men det dröjde till han tog tjänsten som sportdirektör som han fick på sig Falufärgerna. Även här tog det inte lång tid innan guldet var bärgat så det ser ut som syd har värvat in två riktigt heta nyförvärv i laget. Återstår bara att se om dom klara av alla attribut som ingår i goopenmiljön. Ola Linnteg ::..

130624 Intervju Då var det dags för två nya ansikten i Goopengänget och det blir nummer 45 och 46 i ordningen. Först ut i intervjuhörnan är faktiskt den yngsta om man ser till fördelsdatumet, alltså genom tiderna. Yngre än självaste lillebror till och med som tidigare hade det högsta/lägsta födelseåret. Men det är även en herre som direkt kan slå sig in på topplistorna på singel, longest, närmast flagg och även så klart lag. Han har även en till fördel, han har varit back i innebandy och det är ingen dålig kombination i Goopen har det visat sig. Då hälften av segrarna (6 av 12) har tillskrivit sig gamla innebandybackar (Dalle, Jakob) och då har jag inte kollat upp om Blommen har figurerat som innebandyback ;-). Att han även är svartgul och håller på de röda djävlarna i PL lär ju inte göra saken sämre eller………… Christian Hjertsson::..

2010
100623 Leif Sipilä
Här är en grabb som varit på tapeten länge för att ta klivit in i goopengänget men det lät vänta på sig ända till förra säsongen. Då han med en fin förstarunda låg på pallplats men efter de tre spelade rundorna hade ramlat ner på en ändå mycket fin femte plats. Läs mer + intervju ::..

100616 Andreas "Andy" Pernhall Om du skulle fråga de flesta "förstå sig påare" i innebandyvärlden om de kunde ta fram en 5 i topp lista över de bästa innebandymålvakterna genom tiderna i Sverige, skulle Andreas förmodligen figurera på 90% av dessa listor. Läs mer + intervju ::..

100522 Syds vikarierande kapten presenteras Mats Spansk har sedan tidigare meddelat att han inte kommer att delta i 2010 års mästerskap. Efter en tid i ovisshet kan vi nu presentera en intervju med den person som kliver in som syds vikarierande kapten i kommande mästerskap. Läs mer ::..

2009
090626 Spelarintervju
Här har vi Goopens första blåvittfan eller har ni (Ubbe & Lindberg) också klivit över. För två år sedan var Mönell hyfsat nära att skriva på för IBF Falun men det blev Jönköping och sedan Norge. Det går även rykten om att han lagt klubban på hyllan för att satsa på golfen eller hur var det :-). På hans meritlista står även 800 grader i smögen iförd gula fiskebyxor. Sådant får man alltid en extra stjärna för. Vi får väl se om Mönell klier in och avgör lagtävlingen på lördag. Jonas Mönell ::..

090625 Spelarintervju Som tvåa ut i denna intervjuserie hittar vi en deltagare som gjorde sin debut i Goopensammanhang i Minigooopen detta år. Där placerade han sig på en fin tredje plats. Hans namn är Ola Sundén ::..

090624 Spelarintervju Tre spelare som inte riktigt presenterats här på hemsidan deltar i Goopen 2009. Innan mästerskapet kommer denna trio att presenteras med en liten intervju. Först ut är en spelare som spelade Leksandsrundan i Goopen 2008, deltagande i Höstgoopen kan också läggas till meritlistan och det är Niclas Blom ::..

2007
070606
Intervju
Här har vi, Lugnetvaktmästaren, som kan vara tungan på vågen för att Nord ska ta sin första seger i historien. Har redan tagit en meriterade andra plats i årets första tävling. En kille med tävlingsnerver alltså. Fotbollslirande Liverpoolare (skulle kunna tro att det var ett krav i detta gäng, ICKE) med en ruggig forehand och vi får väl se om han kan ta den kraften till att segra i Longdrive. Är även en djävul på att grilla Kizz-biljetter. Jocke Ericson ::..

070427 Intervju med bandystraff- och hörnexekutorn Johan Kruse tilllika den första i historien att våga utmana GoOpengänget. Denna intervju är tidigare presenterad i Tidningen. Läs mer ::..

2006
060705
Här är debutanten som har gått från iskall till stekhet på mindre än två veckor var ligger hemligheten? Kan det vara vinterkvällarna på Heron City som börjar ge utdelning eller är det sommarvärmen som plockar fram den fina formen vem vet? Lyckas han med att tränga sig före Jake i tävlingslistan har han stora möjligheter att ta hem hela GoOpen. Frågan är om denna Liverpoolare kommer att vara tungan på vågen för att Syd ska ta hem sin sjätte raka seger? Många frågor om mindre än två veckor vet vi.
Vesa Linjamaa ::..

060608 För två år sedan gjorde han sitt intåg i GoOpens historia och det med bravur. Det slutade på en fjärde plats efter ett visst palaver och förvirring i tävlingsledningen, det kan gärna bli efter två tuffa dagar. Det är nog inte en alltför vågad gissning att denna Karlskronapöjk blandar sig i striden när medaljerna ska fördelas på lördagskvällen, bara han håller i sista rundan något bättre än 04. Härmed får även Syd tillbaka ett starkt kort i lagmatchen då han är en av FEM obesegrade i GoOpens historia (hade visst missat det i statistiken, sorry L men nu är det åtgärdat ?).
Christoffer Olsson ::..

060521 Denna person är på många sätt unik och det är inte bara därför han håller på Englands fräschaste lag utan också för hans otroliga bollsinne samt för ett genuint dataintresse. Denna bollartist har på sin meny
• En av världens främsta racketlon spelare
• I Ping Pong håller han fortfarande elitserieklass har sopat hem ett 20-tal dm-titlar i de flesta kategorier (dock ej damsingel)
Satsar i år på en medalj som är rätt efterlängtad efter en 4:e och en 5:e plats (låg även på en 2:a plats efter första rundan 2002 då han tyvärr fick avbryta). En viktig kugge om Nord ska ta hem sin först victoria.
Mats Källberg ::..

060521 Här har vi en nyuppvaknad begåvning som Nordlaget kan få nytta av, eller (han säger själv att har kvar längden i slagen men har fått mer bredd i spelet). Ännu en av många lirare som ställt sig på den röda sidan av Merseyside. Nöter hårt uppe på ranchen i Samuelsdal dit han åker buss, cyklar eller får lift med flickvännen (se fråga 18). Denna kille noterade Kruses svit på hemsidan, är det månne denna fd alpkille som ska bräcka sviten eller…
Johan Östman ::..


060519
En ruskigt effektiv golfare när partreorna kommer på tal blandar sig alltid i toppstriden när närmast flagg är på menyn (har möjligheten att gå upp i delad ledning om han vinner i år). Har även synts på innebandyplan som en skönspelande back och enligt säkra källor solat en gång för mycket på den tiden solarierna var heta.
Matts Hansson ::..

060405 Ännu en brödrapar (trio) blir intakt när denna kille gör debut i GoOpen. På innebandybanan är det ingen som lyckas få en lugn stund när denne hårt jobbande HAIKare är på banan. Nu är det bara att vänta och se om han kan jobba i bollen med samma frenesi som han renoverar huset på gatan hemma vid.
Anders Pettersson ::..

2005
050502 En ny bekantskap i GoOpen har anmält sig. Erik Linton är hans namn och många känner säkert till honom sen tidigare. För de som inte gör det så var han bla med och vann junior SM-guld med IBF Falun 94/95. Då under namnet Erik Eriksson. Som kuriosa kan nämnas att han i år spelat golf i Bryssel och Argentina.
3. Erik Linton ::..

050129 Här kommer en riktig lirare till som fått upp intresset på att delta i GoOpen. Även detta är en spelare med förflutet i IBF Falun. Det är Jonas "Bosse" Berglund som vi kanske får se i GoOpen i sommar.
2. Jonas Berglund ::..

050122 Intresset för GoOpen ökar, En del nya namn vill komma med i gemenskapen. Här kommer 18 snabbfrågor till en potentiell GoOpen deltagare 2005. Vi presenterar här Magnus Jernberg.
1. Magnus Jernberg ::..

2004
040229
Först ut i vår intervjuserie är såklart den trefaldige GoOpenvinnaren, Lars Dahlin.

Lars Dahlin ::..

040302 Nästa man i intervjustolen är Morasonen och Malmöbon tillika en av de stora favoriterna till att ta hem GoOpen 2004
Mats Spansk ::..

040304 Tredje gubben ut är Syds sydligaste spelare och förmodligen den som greppat golfstickorna mesta under vintern om han inte legat på brädan……………!!??
Johan Hedberg ::..

040310 Här kommer mannen som skulle kunna gå in som sångare i vilket hårdrocksband som helst alla dar i veckan om han hade lust. Ute på banan kan man se vissa likheter mellan Jim Furyk och denna hårdslående bakaxelingenjör.
Mikael Larsson ::..

040314 Då var det dags för GoOpens egen master and commander att hamna i skottgluggen. Det är killen som inte kastar yxan i sjön, han kastar golfklubban. Trefaldig lagvinnare i GoOpen och Europacupmästare i innebandy…
Tom Wester ::..

040323 Nästa man till rakning är Kizzfantasten tillika Envikens senaste straffvirtuos som satsar på sin första seger i lagtävlingen och är även en av dom få i sällskapet som lyckas peta i bollen på ett slag (stort)……….. Stod över förra året men verkar vara hetare än någonsin.
Peter Lindqvist ::..

040325 Här har vi Norslunds egen Tiger Woods och grillmästare som är en av de bästa puttarna i detta sällskap. Den enda i detta gäng som jobbat extra under turneringen som poliskontrollant då man testade vägen mellan Rättviks Parken och golfbyn (detta projekt genomfördes mycket lugnt och städat meddelade Rättviks polisen efteråt).
Ove Larsson ::..

040408 Det hörs ett vrål från Nord. Äntligen har dom lyckats med en bra värvning när denna backklippa från södra Stockholm har bestämt sig för att flytta hemöver. Med statistiken fem vinster av sex möjliga blir han ett ankare i Nord som är på jakt efter sin första seger i GoOpens historia. Han har även bestämt sig för att vila sig i form då han kommer att gör säsongspremiär i GoOpen.
Martin Kruse ::..

040507 Här kommer två grabbar från Götet en ny och en gammal i GoOpen sammanhang. En av deras gemensamma nämnare stavas HSK den anrika IBklubben från Falun som alltid gjorde väsen av sig. När just denna innebandyklubb slog sig ihop med Falu IBK var dessa två tillsammans med den hårdrocksliknande Bergestål en trio som gjorde succé både på och utanför planen.
Per Lindberg ::..
Urban Jansson ::..

040528 Här kommer grabben som gjorde oss glada framför tv-apparaterna i mitten av april när han avgjorde SM-finalen på hovet med sitt avgörande mål med 12 sekunder kvar. Fanns även med i toppen av GoOpen förra året efter första rundan men sen...
Adam Grane ::..

040531 Här har vi bandybollens mästare som enligt tipsen är en het kandidat till både longdrive och närmast hål. Han har bara hunnit med en Goop. Har enligt juryn den klart bästa klädsmaken i detta gäng (vad det nu kan betyda) vi väntar med spänning för att se årets kollektion, överlägsen 2002.
Johan Kruse ::..

040601 En av förhandsfavoriterna i GoOpen 2004 som även har trissat upp longdrivetävlingen genom att säga att han ska slå längre än Morasonen Spansk, intressant. Härliga sommarbanor i Karlskrona gör att han har riktigt bra förutsättningar att förbättra sin fjärde plats från förra årets GoOpen, om han nu klarar av kringarrangemanget.
Jerker Ohlsson ::..

040605 Denna kille har gjort två starka insatser i GoOpens historia speciellt GoOpen 2001 där han hade ett försprång till Dahlin med 6 slag inför sista rundan. När tävlingen var över hade Dalle gått om och vunnit med ett slag, surt. Dags för att kliva högst upp i år?
Mikael Wahlström ::..

040606 Här har vi GoOpens första caddie (ryktet säger att han har blivit stor grabb uppe i Skutskär efter sin succéartade innebandysejour) som kan bli en riktig rysare i longdrivetävlingen om han lyckas få ett wild card, så se upp Spansk, Jerker och resten av gänget. Kommer nog att betyda mycket för Lindberg som kan behöva detta stöd när han för första gången går ut i GoOpen.
Peter Bergestål ::..

040608 Här kommer en Djurgårdare som har bytt ut Gundeloggan till Icanders färger och är på väg att bli storhandlare. Är den enda som har brutit av en golfklubba under GoOpens treåriga historia (hål 10 Rättvik GK, illustreras fint av Johan Kruse på en av bilderna från 2002). Kommer förmodligen att inhandla en Lexor inom snar framtid då han fick försmak för en sådan en viss julafton.
Daniel Thunstedt ::..

040612 Är en av två spelare som inte har torskat en enda lagmatch och har 6 raka segrar finns förmodligen en och annan som vill ändra på detta. Kommer att slås om både totalsegern och longdrive var en hårsmån från att vinna LD förra året men som sagt det gäller att ligga på fairway för att vinna.
Jakob Kruse ::..

040623 Juicekungen från Bagarmossen som även kan föra en pensel gör sin första tävling i GoOpen. Klarar han av den psykiska/fysiska pressen som ligger på en debutant kan det räcka riktigt långt men som sagt det är en lång väg att vandra fast självförtroende verkar ju inte saknas.
Anders Kruse ::..

040623 Trädgårdschefen som älskar skidor och har fullt upp med att renovera sitt nyinköpta hus. Han har alltid varit med där uppe och sniffat och är även den som varit närmast att bryta Dalles segersvit detta var under 2002 års tävling då Dalle vann trots samma antal slag men med ett lägre handicap.
Per Fagerström ::..

040624 Ja säger bara Ryggenbar så vet några vem vi pratar om sen fyller vi på med mittbacksstrateg i Faluns för tillfället bästa bollsparkarlag. Vi får hoppas att den här killen kan följa med på GoOpen för med Svenska landslagets backproblem kan man aldrig veta om Lars-Tommy slår en signal i midsommarhelgen….????
Jonas Karlsson ::..