Singel | Lag | Matcher | Närmast flagg | Longdrive | Bilder
 
Höstgoopen 2016

Hooks GK 2018

Goopen 2018 Efter stor dramatik och många diskussioner stod det till slut klart att Lag Syd vann Goopen 2018. En trepoängsledning med två bollar kvar höll på att vändas av Nord. Men Syd tog en seger i sista bollen och det räckte för att till slut stå som vinnare med 1 poäng. Grattis Syd till segern med 21,5 mot 20,5.

Teo Törnqvist stod på första tee i årets Goopen som debutant. Det blev till slut en succédebut för honom. Vinst i närmast flagg och singeln. Efter en makalös sistarunda klättarade han från en sjundeplats, sju slag efter ledaren, förbi alla i toppen och vann till slut med hela tre slag. Tvåa för andra året i rad hamnade Ola Sundén och trea hittar vi Henrik Lundqvist.

Longdrive competition på årets Goopen avgjordes på Hooks parkbana. På hål 10 sista rundan var det Peter Bergestål som lyckades bäst i i motvinden. Närmast flagg är en av deltävlingarna i Goopen som är svår att vinna fler gånger. Endast två spelare har lyckats vinna två gånger. Även denna gång blev det en ny vinnare. Debutanten Teo Törnqvist var den som hade bäst precision på Hooks parkbana på hål 17.

Bilderna från Goopen 2018 på Hooks. Det är bara att klicka här ovan på länken "Bilder" för att komma in i Galleriet.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Knappt har årets golfsäsong avslutats innan det redan gjorts klart med Gopopenmästerskapet 2018. Den arrangör som får den stora äran att ta emot oss 2018 är Hooks herrgård.

Här finns två natursköna golfbanor, Skogsbanan och Parkbanan. Vackert placerade vid Hokasjöns strand ett par mil utanför Jönköping. Anmäl dig redan nu i evenemanget som nu är upplagt på Facebooksidan.

Du vet väl om att vi har fri tillgång till ett av Sveriges bästa SPA vid ett tillfälle under vistelsen på Hooks herrgård. Vi kommer dessutom kolla upp om det går att få ett specialpris på massage och extra spa för den som är intresserad av detta. Mer info kommer senare. Se till att packa ner badbrallorna!

Vill du ha golfbil under rundorna bokas det separat och det är något resp. spelare fixar själv. Slutpriset för Goopen 2018 på Hooks är nu höjt något till 4100:-. Detta pga av några oförutsedda utgifter som tillkommit.

Hooks herrgård på webben: www.hooksherrgard.se

Information
Datum: 28 - 30 juni 2018 (vecka 26)
Kostnad: 4.100:-

Anmälan är som vanligt 500:- och det  såklart att betala in hela summan på redan nu. Betala in på bankkontot som ni fått i nyhetsbrevet.

Preliminärt schema
Torsdag 28/6
Golf 18 hål 13:36- 14:39 på Skogsbanan
Herrgårdens middagsbuffé
Logi i dubbelrum

Fredag 29/6
Frukost,
Golf 18 hål 07:18-08:21 på Parkbanan
Lunch (ingår inte i priset)
Golf 18 hål kl 14:03-15:06 på Skogsbanan
Herrgårdens middagsbuffé
Logi i dubbelrum

Lördag 30/6
Frukost
Golf 18 hål kl 10:00-11:03 på Parkbanan
Spa
Herrgårdens middagsbuffé
Logi i dubbelrum

Söndag 1/7
Frukost, hemfärd

Övrig information
SPA: Skulle man vilja boka inträde i Herrgårdens spa, förutom på lördagen då vi har fritt inträde, kostar det 300:- per dag.  Då får man kontakta Hooks Herrgård på egen hand. Är man intresserad av massage får man även då kontakta Hooks Herrgård och boka det man är intresserad av. Notera att detta är en period då det är högt tryck och man bör boka i mycket god tid för att vara säker på att få en tid. Se till att packa ner badbrallorna!

Golfbil: Dom som vill ha bilar får även dom kontakta Herrgården och boka själva då detta inte ingår i paketpriset. Priser på detta är 350:- för 18 hål eller 550:- för 36 hål enligt hemsidan. Har ni några övriga frågor om vistelsen på Hooks Herrgård är det bara att höra av sig till Tom.

Kontaktuppgifter för bokning finns på: https://www.hooksherrgard.se/

/Goopen

Betalas på: Tom Westers konto i Handelsbanken.
Kontonummer hittas endast i nyhetsbrevet som du fått via mail. Har du inte fått Goopens nyhetsbrev anmäl detta till Tom så får du kontonr den vägen. Lämna även aktuell/korrekt mailadress så du inte missar nästa utskick. Skriv ert namn när ni sätter in pengarna (ni kan även sms:a 076-7245699 när pengarna är insatta) VIKTIGT!!!

Lag Nord
Martin Kruse
Ola Sundén
Johan Hellsten
Andreas Pernhall
Mikael Larsson
Niclas Blom
Teo Törnqvist
Johan Hedberg
Henrik Lundqvist
Ola Linnteg
Peter Lindqvist
Ove Larsson
Tony Sylsjö
Johannes Skog
Jonas Karlsson
Lag Syd
Anders Kruse

Jakob Kruse
Daniel Thunstedt
Adam Grane
Stefan Norling
Peter Bergestål
Per Lindberg
Tom Wester
Daniel Löf
Jens Sylsjö
Fredrik Pernhall

Mats Spansk
Christian Hjertsson
Leif Sipilä

29
spelare