Dalle vs Spansk
 
Dalle
vs
Spansk
Kommentar
Teknik
3
-
5
Dalle har en fin teknik möjligtvis lite hemgjord men den funkar för det mesta mycket väl. Spansk har teknik som en Tiger skulle vara avundskjuk över.
Styrka
3
-
5
Dalle har en stabil driver som kan vinna en longdrive om motståndarna gör bort sig medans Spansk har en klubbträff som kan vinna långskjutarnas tävling även om motståndarna ligger upplagda på fairway med sina bästa skott.
Närspel
4
-
3
Här är Dalle säkerheten själv med bra chippar och säkra puttar. Spansk närspel är också bra men puttarna kan man önska mera av.
Precision
4
-
4
Här är det jämnt skägg där båda är stabila klubbhanterare.
Psyke
6
-
2
Här har vi grabben med Hysenklass med tre raka segrar mot Spansken som ska vara nöjd med tvåan efter förra årets genomklappning i GoOpen.
Form
3
-
5
Dalle har varit relativt stabil som alltid men inga direkta toppar, däremot Spansk har visat storform nere i Malmö med långa drivar och fint järnspel enligt säkra källor.
Ölsinne
5
-
3
Här har vi nästan en sexa igen på mr Dalle som bara verkar bli bättre med rusdryck i kroppen. Spansk är ju från Mora och borde ha kvalitéer men måste visa mer på kvällarna och nätterna för att höja detta betyg.
Totalt
28
-
27