Johan Kruse intervjuad inför utmaningen

[Utmaningen] Intervju med bandystraff- och hörnexekutorn Johan Kruse tilllika den första i historien att våga utmana GoOpengänget.

Vad heter laget?
Lag SpinoriaHur kommer laget att tas ut? Blir det kval, krogen eller någon annan form? Handlar om helhetsintrycket exempelvis kan man gå vidare på något unik som höjer stämningen i laget, exempelvis en fin konsumögla sånt som höjer lagmoralen.

Vem kommer att coacha laget?
Ingen på gång men jag gissar på att jag kommer att fungera som dagmamma. Det är som att ha hand om ett gruppboende. Möjligtvis finns det några ess i rockärmen men dessa kommer i så fall att tas fram minuterna innan första utslag meddelar Kruse hemlighetsfullt.

Vilken lirare är hetast i gänget?
Tuna är hetast på sitt sätt men golfmässigt har Doppen varit med i toppen länge och även prismässigt. Sen har vi Ulbåge som är grymt het på att avverka klubbor (8 sandwedge per säsong).

Taktik för att vinna denna utmaning?
Taktik och taktik kan inte tro att de ska behövas, men visst lite ful knep kan aldrig vara fel. Det ska nog räcka att skicka hem en platta öl till var och en i goopengänget. Problemet är att ryktet säger att ni är i Sverigetoppen på att spela bakfull kanske Sveriges bästa gäng i den grenen.

Dags för att göra din andra GoOpen i år?
Rykten florerar i skogarna varje år men det dyker alltid upp grejer när det börjar närma sig. Trumhinnorna har precis läkt sedan första vändan då jag fick äran att gå med båda bröderna Kruse. Siktar alltså som vanligt på att ställa upp men har lika svårt att delta som Tom har i Spinoria Touren.

Något annat som behöver nämnas i detta samanhang?
Det kan nämnas att under Spinori Tourens 10-åriga historia har tre stycken lyckats med bedriften att bli diskade dessa herrar är Wester, Henke och ”Slangen” Anderbro. Förresten kommer jag att gå i banketttankar under de sista två veckor innan utmaningen då det är stort att få umgås med GoOpen- och Spinoriagänget under samma kväll.

Goopen.se tackar Kruse för pratstunden och önskar honom lycka till i utmaningen och hoppas även att han lyckas delta i årets GoOpen kanske med en vinst i singelspelet som avslutning på lördagskvällen.

/goopen