180918
Utmaningen

Utmaningen 2008Då var det dags igen för Utmaningen. Tävlingen kommer att avgöras på Falun-Borlänge GK den 22 juni. Motståndare denna gång är Jonas Berglunds Ryder cup-gäng.

Preliminärt schema ser ut som följer:
från 08:15 serveras frukost för dom som beställt
09:00 samling för genomgång av dagen
09:30-10:30 teeoff
15:30-16:00 Prisutdelning och mat på Aspeboda golfrestaurang

Spelform, 13-14 lagmatcher samt en hemlig tävling förutom lagmatchen.

Starttider:
09.30 Boll 1 Eftersom vi blir 13 gubbar vardera så börjar boll ett med en tvåmannafight och det är de två båda kaptenerna som gör upp: Tom Wester vs Jonas Berglund

09.40 Boll 2 med bandyvirtuosen Kenneth Spångberg mot goopens hockeydito Stefan "Hockey" Norling tillsammans med Ola Bergh som möter våran egen Henrik Lundqvist.

09.50 Boll 3 och där har vi ett hett ICA-derby mellan Mats Andersson mot Daniel "Tuna" Thunstedt. Även den andra Stockholmaren släpper vi ut tidigt och Anders Kruse får möta Nicklas Ek i en riktig vilda västern fight om vi får tror experterna.

10.00 Boll 4 är en riktig IBF-inspirerad boll med Anders Adriansson som får tampas med vår senaste Goopenmedlem Johannes Skog. Även nästa match har en viss IBF-touch i målvaktsmäster Andreas Pernhall som ställs mot bajen-killen Niklas Bjunér.

10.10 Boll 5 Ryder cup gänget ställer upp med den hårdskjutande bandylegenden Hans Singdén som i sin tur får möta Goopens för dagen hetast lirare, Ola Linnteg. Avslutande match i denna boll blir en oviss batalj mellan Mikael Eklund och Goopens Johan Hellsten.

10.20 Boll 6 har vi Tommy Andersson som möter vår egen Peter Lindqvist som verkar ha hittat höstformen. Match två i denna boll har vi Mats-Ove Lundström som ställs mot Niclas "gick under banans par på Rättvik i veckan" Blom.

10.30 Boll 7 Därefter kommer vi till den sista bollen här börjar det med en grannfejd mellan Roger Larsson och Jakob Kruse, mycket intressant fight. Match två i denna boll och den som avslutar hela bataljen står mellan Göran Berglund och Fredrik Campese, vilken avslutning.

Kostnader:
Greenfee betalas av var och en i receptionen
Frukost (macka och kaffe) samt middag efter rundan 130:- (frivilligt), tar upp beställningar inom kort

Tävlingskostnad för dom som vill vara med och tävla i:
- Närmast flagg (20:-)
- Longest drive (20:-)
- Hemlig tävling (30:-) som släpps på samlingen kl 09:00
Pris totalt 70:-

Har ni några frågor är det bara att höra av er.

Väl mött!
Goopengänget

Tom Wester
Stefan Norling
Henrik Lundqvist
Daniel Thunstedt
Anders Kruse
Johannes Skog
Andreas Pernhall
Ola Linnteg
Johan Hellsten
Peter Lindqvist
Niclas Blom
Jakob Kruse
Fredrik PernhallRyder cup-gänget

Jonas Berglund
Kenneth Spångberg
Ola Bergh
Niklas Ek
Anders Adriansson
Mats Andersson
Niklas Bjunér
Hans Singdén
Mikael Eklund
Tommy Andersson
Mats-Ove Lundström
Roger Larsson
Göran Berglund