070707
Maratontabellen 2007

Efter mästerskapet 2007 blev det minst ett steg bakåt för det flesta i maratontabellen på grund av två eller vi får väl säga tre herrar.

De två goopare som gjorde största hoppen var Martin Kruse och vinnaren Grane två högoddsare på bettningen, härligt grabbar. Den tredje var mera väntad morasonen Spansk klev upp två placeringar och klev upp på topp tre. Gladast trots en futtig poäng är nog ändå Dalle som med just en poäng håller Jake bakom sig. Men nu är det nog dags att börja plocka topplaceringar om inte det för första gången ska bli en ny maratonledare efter det åttonde mästerskapet. En debutant tog sig även in på listan och det inte mindre än 7 steg upp. Det var Jocke Eriksson som förmodligen kommer att fortsätta uppåt även nästa år.

Noterat
- Jakob har inte gått utan poäng från någon av turneringarna han deltagit i dock var det hans sämsta poäng sedan debuten 2002
- Källbergs första nolla tidigare hade han tre turneringar med fina poäng
- Att vara med varje år verkar inte vara någon garanti för många maratonpoäng, gänget (Tuna, Ove Porre, Tom och Sockan) har lyckats skrapa ihop EN pinne de tre senaste åren (Tuna en poäng 2005)

Maratonpoäng 2007
Adam Grane 10
Mats Spansk 8
Martin Kruse 6
Jakob Kruse 5
Joakim Ericson 4
Jerker Ohlsson 3
Henrik Lundqvist 2
Lars Dahlin 1

Ny maratontabell ::..