130624
Goopenmästerskapet 2013 på Lanna Lodge och Mosjö

Kaptenernas tankar inför 2013 års mästerskap
Nu är det bara timmar kvar till det är teeoff i Goopen 2012. Första boll peggar upp 12.40 på Mosjöns GK i Mariebergstrakten. Goopen.se tog ett snack med de båda kaptenerna inför helgens batalj.

JakeHur känns det inför 2013 års mästerskap Jakob?
Jag är förväntansfull och hoppas att hela lag syd har gjort allt som står i sin makt för att vi ska vinna i år igen. Jag tror självklart på sydseger och naturligtvis står en sydare som slutsegrare i singeltävlingen, endera PB, Ola eller Christian. Längsta drive vinner Henke inget snack och närmast pin vinner Dalle. Överraskningen i år är att det kommer att bli särspel mellan två nordare och två sydare om singelvinsten. Tror dock på en gammal vinnare av goopen och att Ove kommer ta sina första maratonpoäng i år. Lycka till alla så syns vi på torsdag.

 

 

DalleNi då Dalle vad ska ni göra för att ta tillbaka bucklan och hur är känslan inför helgen?
Börjar givetvis att hälsa våra två rookies välkomna in i Goopengänget. Ola känner inte bara jag utan många andra sen tidigare. Ola är inte bara en utmärkt golfare utan förmodligen en utav de schysstaste/trevligaste personerna som finns på denna jord! Mr Hjertsson känner jag inte (vad jag vet!) men att han spelar back innebär att det är en bra typ och kan förmodligen vara involverad i slutsegern i singelklassen. Som sagt! Varmt välkomna! Att Nord kommer vinna i år behöver jag nog inte ge någon utförligare beskrivning för…

Årets överraskning: Peter Lindqvist! Blir stadigt en stabilare golfare- minst tre vinster för Nord i lagfighten. Kan bli topp tre i singeln!!
Årets singelvinnare: Blom eller Källberg (inga högoddsare). Outsider: Ola Linnteg.
Närmast flagg: Tom Wester! Nära många gånger men i år håller det!
DC: Bollvirtuosen Källberg - i ledarboll!

Ett stort tack till våra kaptener som tog sig tid, trots bråda dagar med taktikgenomgångar, lagsammansättningar, upplägg av vilken sportdryck de ska inta under helgen samt andra små detaljer som kommer att avgöra var lagbucklan kommer att hamna.

/Goopen