060627
Inför GoOpen 2006!

Det börjar närma sig kaptenernas första matchuttagning på torsdag kväll om femton dagar. Goopen.se tänkte titta lite på formen på de spelare som har varit i farten sista veckorna.

Lördag 17/6
Jerker gick fyra över på Ronneby GK och för information har han införskaffat sig en two ball och höjt sitt puttande markant, kanske ett vinnande recept för att få kliva högst upp om 2 ½ vecka.

Måndag 19/6
Trots dåligt närspel lyckades Hansson sopa ihop 34 pinnar på Hofors GK i en av hans första rundor för året. EN FIDUS till GoOpen och inte bara till närmast flagg.

Onsdag 21/6
Riksten var banan när Linton och Tuna var ut för att vässa formen. Med två mycket goda resultat som förmodligen skulle göra kapten Spansk nöjd. Linton fixade stabila 34 poäng medans Tuna krossade Riksten med en vacker 38. Dags att blanda sig i tätstriden i år Tuna?
Rättvik GK fick besök av Ove och Mikael där Ove var nära att slå sin första Hio på hål två men fick nöja sig med en birdie och till slut fina 36 poäng. Micke hade problem med järnslagen men drivern gick som en klocka. Citat Micke ”det är om tre veckor man ska vara bra”.

Torsdag 22/6
Sydkapten Spansk skrapade ihop 32 poäng på Malmö GK och det måste väl ses som ett godkänt resultat.

Fredag 23/6
Två årspremiärer gick av stapeln 07.45 på midsommaraftons morgonen, spelplan Aspeboda det var bröderna Pettersson som svingade på med goda resultat. Nisse lyckades med fina 33 poäng med ännu vassare var Monken som lyckades sänka sig efter en fyrtio runda, STRÅLANDE. Nisse sa efteråt att han hade noll koll på drivern en kommentar som 75 procent av de inblandade i den kommande tävlingen kan ställa sig bakom.

Lördag 24/6
Under midsommardagen anordnades det en liten tävling på tolv personer på Rättvik GK där inte helt oväntat Jakob Kruse drog längsta strået och tog hem spelet med 74 slag (netto) resterande goopare var Martin 78, Lillebror (Anders) 82 och Grane på 86. Mest uppseendeväckande med dessa resultat var nog Martins som med denna runda, sin tredje runda på två år, sköt ett så pass bra resultat, SE UPP. Det kan även nämnas att Vesa var ut på Tullinge i samma veva och noterad en + 27:a men enligt Jake höjer sig Vesa mycket under matchspel.

Söndag 25/6
Fyra medlemmar i tre olika bollar klev ut på Säters fina bana med riktigt jämna resultat som följd, men en bit kvar till storformen. Källberg var bäst med 32 pinnar, Wester fixade 31 medans Dalle och Hansson hämtade hem 30 respektive 29. I den bollen lyckades sånär Dalle med sin andra Hio i karriären en toppas järn 6 lade sig en decimeter till höger om koppen. Det kan även nämnas att Dalle och Källberg under veckan spelade tävling mot en gammal innebandybekant Bosse Hedenskog och en väntade seger blev till sand. Enligt Dalle hade Källberg en riktigt tung dag jag och var själv ännu sämre, FEM bollar i vattnet under en runda av Dahlin måste var ett kvitto på en mindre bra resa hur matchen gick behöver vi inte berätta.

Måndag 26/6
På Barsebäck klev syds kapten Spansk ut 12.45 med ändrad sving och efter ett resultat på 29 poäng finns det förmodligen lite att slipa på, för en av förhandsfavoriterna.

Om det är någon som är ute på någon runda fram till GoOpen maila eller ring så får vi en indikation om hur det ser ut. Det kommer förmodligen ett reportage till innan det är dags.

/goopen.se