090903
Höst-Goopen

På lördag smäller vi alltså av den andra upplagan av Höstgoopen. Vi samlas kl 07.30 för lite frukost och dragning av vem som startar när. Och natuligtvis lite mingel innan start.

Att historiens andra Höst-Goopen kommer att avgöras på Säter den 5 september är nu klart. Första start är bokad till kl 8.20 och sedan går vi ut 8.30, 8.40 och 8.50. Upplägget blir som fjolårets tävling då spelformen var tvåmanna lag bästboll á 18-hål samt singelspel, närmast flagg och longdrive. Det är som vanligt i Höstgoopen helt upp till respektive lag att hitta ett matchställ!

Samling: 07:30 Säters GK. Första start: 08:20.
Kostnad: Greenfee på Säter samt ca 100 kr för frukost samt maten som ska grillas på kvällen. Detta betalas på plats i Säter.

Lagen (starttider kommer på samlingen)
Ove Larsson/Tom Wester
Micke Larsson/Johan Hedberg
Jakob Kruse/Stefan Norling
Lars Dahlin/Adam Grane
Matts Hansson/Peter Lindqvist
Ola Sundén/Jonas Karlsson
Daniel Thunstedt/Henke Lundqvist
Per Ulfbåge/Niklas Holm

Tävling: Bästboll (lag). Där totalpoängen avgör vem som segrar, alltså ej matchspel. Slag - slope (singel) Närmast flagg. Longdrive.

Tävlingsledningen består av Daniel Thunstedt och Tom Wester. Regelexpert och tävlingsforms ansvarig är Lars Dahlin.

Efter tävling sker grillning i Westers sommarstuga i Vassbo för den som har möjlighet. Här väntar även traditionsenlig poker samt VM-kvalmatchen Ungern-Sverige kl 20.00. För den som vill kan övernattning ske i Toms stuga. Ta då med påslakan, lakan och örngott. Ingen anmälan behövs till övernattningen.

För mer information ring Tuna 070-745 34 36 eller Tom 070-632 32 85.