050713
Grabbar i form!

Vi har ett par goopare som för tillfället är i mycket bra form under de sista dagarna har inte mindre än tre stycken skrapat ihop fina poängskördar.

Dessa är:
• Mikael Larsson
• Anders Kruse
(debutant)
• Adam Grane

Goopen.se fick en pratstund med grabbarna.

Banor som sänkningarna har gjorts på?
Larsson var på Rättvik medans Kruse och Grane var på Riksten och krossade.

Hur många poäng skrapades ihop och vad är HCP:n på nu?
Larsson sänkte sig från 9,5 till 8,3 genom sin 42-poängsrunda, inte illa. Han var dock inte ensam om denna bedrift även Grane sköt en 42-poängsrunda då ska tilläggas att Grane endast har en handfull klubbor kvar i bagen efter tungt spel sista tiden. Grane ska ha slagit järn 6 på en av Rikstens par femhål (460 meter) för att sedan ha haft en hyfsade eagleputt enligt säkra källor (imponerade). Grane ligger för tillfället på hcp 15. Den tredje grabben i form är debutanten Anders Kruse som på samma runda som Grane slog till med 39 pinnar och sänkte sig från 12,3 till 11,4.

Vad är det som fungerar bra för trion just nu?
För Kruse är det upp på tårtan som gäller sedan löser sig det mesta. För Grane är det järn 6 för hela slanten, han kommer att köpa nu utrustning inom några dagar hur bra ska det inte kunna bli då eller…….. Hos Larsson så fungerar drivern sjukt bra men även resten av spelet rullar på till belåtenhet.

Något som kan justeras inför GoOpen?
Kruse ska fixa kylutrymmet i bagen. Grane har problem med puttern och drivern med det löser sig väl efter klubbinköpen. Larsson behöver mer birdies.

Favorit i GoOpen 2005?
Kruse tror på Tuna, Grane och Larsson tror på megafavoriten Dalle.

Outsiders i GoOpen 2005?
Kruse tror även här på Tuna, Grane tror på en riktig fidus och det är inte mindre än Peter Bergestål, Caddie som kanske hinner sadla om till lirare, vem vet. Mickes outsiders är Johan Hedberg och sig själv. Bara inte formen infunnit sig för tidigt.

Lycka till i sommar fram till första utslag om 22 dagar.

GoOpen.se tackar de tre amigos för pratstunden

Mer om Micke Larsson
Artikel 050424 ::..
Intervju ::..
Mickes sida ::..

Mer om Adam Grane
Intervju ::..
Adams sida ::..
Mer om Anders Kruse
Anders sida ::..