060726
Kung Dahlin har hittat formen igen

Efter en oväntad tung helg på Omberg med först en försmädlig lagförlust ännu en gång efter en jämn första dag. Samt en ofattbar svacka i tre rundor av mannen som gav stabiliteten ett ansikte.

Detta medförde det första debaclet för Kapten Dahlin i GoOpens historia. Frågorna många, svaren var få. Men idag (26/7) gav han svar på tal och gick runt Rättvik GK på fina 72 slag (trots treputt på fyra greener) inför KM i Rättvik. Han sparrades av Yve och Micke Larsson som när dom peggade upp 07.10 inte hade en aning om att dom på onsdag kväll uppe hos Dahlins residens skulle bli bjudna på bubbel. Varför denna bjudning? Vi kan från goopens hemsida (först av alla) berätta att några minuter innan nio ställde Lars Dahlin upp sig på hål nio och skickade iväg bollen mot flaggan. Vi kan även meddela att “Dalle” icke behövde ta med sig puttern upp på green där bollen hade träffat några minuter innan. Det han behövde göra för andra gången i sitt liv var att plocka upp bollen för sin andra Hole In One i sin golfkarriär.

Noteras kan att det inte är första gången Yve och Micke går med i en hio-boll. Förra gången det hände var när “Linken” gjorde sin hio på hål 11 i Rättvik 2001.

STORT GRATTIS KAPTEN DALLE OCH TILL EN TREVLIG SKUMPAKVÄLL MED YVE OCH MICKE.

/goopen.se (där ni alltid läser det först)