Artiklar på goopen.se

100921 World Golfers Championship Äntligen har då en Goopare blivit uppmärksammad på landslagsnivå. Nu har personen i fråga inte alls blivit uttagen till världsfinalen i World Golfers Championship utan här krävs det bra spel i såväl kval som Sverigefinal. Fem spelare från Sverige, en i resp hcp klass, har kvalificerat sig till världsfinalen i Hua-Hin, Thailand 30/10-6/11 där 35 länder deltar. Goopen.se presenterar stolt Maaaaaaaaaaaats Källberg. Läs mer ::..

090622 Dags att elda igång Nu återstår knappt 2 veckor till den första bollen går ut på årets mästerskapsbana Torreby GK. För första gången går mästerskapet i närheten av Götet. Hur har året varit sedan sista bollen slogs i på Leksands GK för drygt 11 ½ månad sen? Läs mer ::..

081218 Goopen 2009 100% spikad Det blir alltså Torreby som Goopen 2009 kommer att avgöras på som vi skrivit om tidigare. Helt 100 säkert har det ändå inte varit men nu är bokningen bekräftad. Fredag-lördag den 3-4 juli är datumet som ska skrivas in i almanackan år 2009. Samlingen sker som vanligt redan på torsdagen den 2 juli för kaptenernas val i matcherna. Anmälan sker som vanligt till Tom eller Tuna. 12 anmälda just nu. Läs mer ::..

080910 Scratch - nytt pris Goopen 2009 För att belöna den "bästa" golfaren kommer det till Goopen 2009 att läggas till ett pris till den spelare med lägsta totala bruttoscore. Läs mer ::..

080818 Bergestål vinnare igen Det går fortsatt bra för Peter i tävlingar. Tillsammans med Jimmy Leek så har det blivit avancemang i Volvo Masters Amateur. Paret började med att vinna klubbtävlingen på Leksands GK tidigare i somras och följde upp det med ytterligare en seger i regionfinalen i Mora förra helgen. Läs mer ::..

080518 Succé i Säter 05.00, kanonstart. Tävling i Säter. Kallt och väl på första spelade green var bollen att likna vid en snöboll när årets första tävling skulle spelas. Tuffa förhållanden men P. Bergestål var lika iskall som vädret. Läs mer ::..

080423 Utmaningen Då var det dags igen för Utmaningen. Vi har som bekant lite revansch att fodra efter förra årets debacel. På denna sida kan du även följa allteftersom spelare anmäler sig till Utmaningen. Alt klicka på loggan i menyn till höger under anmälda till Goopen. Läs mer ::..

080312 Sammanfattning Det har gått ett par månader sedan Adam Grane hålade ut på Eckerös artonde green och för första gången fick höja Goopenbucklan mot den åländska himlen. Tom har här sammanfattat mästerskapet ur sin synvinkel. Läs mer ::..

080310 Uppdaterad banbedömning För att få fram det bästa mästerskapet i GoOpens historia inkl Åland tog vi återigen hjälp av de fem veteranerna som har varit med alla åren. Läs mer ::..

080107 MVP 2007 Efter Ålandsmästerskapet 2007 kommer två nya utmärkelser att införas på Goopens redan eminenta prisbord och dessa är: MVP Nord och MVP Syd. Detta första år har lagens kaptener utsett varsin vinnare. Vinnarna är ::..

071120 Banbedömningen I den tidning som kom ut i början av 2007 så hade vi med en artikel där Goopens fem veteraner bedömde de banor mästerskapet avgjorts på. Här kommer den nu på hemsidan i sin helhet. Med finns också hela bedömningen i excelform att ladda hem för den som vill göra en djupare analys av resp bedömare. Läs mer ::..

071013 Spansk modell I den tidning som vi skickade ut till samtliga Goopare för en stund sen så fanns en bild på en av spelarna. En helt okommenterad bild/annons som, faktiskt, inte har ifrågasatts av någon. Här kommer ändå en liten artikel som ger en liten föklaring till bilden. Läs mer ::..

070707 Maratonpoäng 2007 Efter årets mästerskap blev det minst ett steg bakåt för det flesta i maratontabellen på grund av två eller vi får väl säga tre herrar. Läs mer ::..

070527 Utmaningen På lördag den 2 juni är det dags för Utmaningen. Platsen är Dalsjö då Aspeboda hade tävling. Ett enklare program för dagen samt lagindelningen kan läsas här ::..

070506 Betalningen Mästerskapet 2007 börjar närma sig. Nu till det enda tråkiga med GoOpen, inbetalningen. Sista dagen för betalning är den 25 maj. Läs mer ::..

061124 I Sydafrika Det stora äventyret för Dahlin & Källberg har nu börjat. Resan gick på torsdagen mot London som var första etappmålet. Läs mer ::..

061004 Succé i Golfkort Cup Onsdagen den 27/9-06 gjorde paret Dahlin/Källberg upp om två platser till Sydafrika i Lucky Looser-gruppens semifinaler. Gissa hur det gick. Läs mer ::..

060920 Vi är utmanade I dessa Ryder Cuptider har vi i GoOpengänget äntligen fått en utmaning av ett annat stort golfgäng med några riktiga bandyprofiler i spetsen. Läs mer ::..

060726 Kung Dahlin har hittat formen igen. Ett perfekt slag på dagens runda i Rättvik hittade rätt. Dahlins andra hio i karriären var därmed ett faktum. Läs mer ::..

060710 Frågor till kaptenerna 3 days, 16 hours, 8 minutes, 3 seconds står det på räknaren när vi tar pulsen för sista gången innan förste man slår ut i GoOpen 2006. Denna gång är det lagens kaptener som får äran att tala ut. Läs mer ::..

060627 Inför GoOpen Det börjar närma sig kaptenernas första matchuttagning på torsdag kväll om femton dagar. Goopen.se tänkte titta lite på formen på de spelare som har varit i farten sista veckorna. Läs mer ::..

060317 Frågor till kaptenerna Lars ” Dalle” Dahlin och Mats ”Spanjorn” Spansk är även i år kaptener för Nord respektive Syd. Gooopen.se ställde dom mot vägen och kollade av hur pass väl dom känner sina lag. Imonerande väl skulle det visa sig. Läs mer ::..

060304 Nostalgi! Här kommer del 2 i serien om det mästerskap som är föregångaren till GoOpen. Denna gång redovisar vi resultatet från IBF-mästerskapen eller som det också kallades, IBF-KM, anno 1997. Läs mer ::..

060126 Nostalgi! Tiden flyger iväg och förra året var det femårs jubileum för GoOpen. Letar vi oss tillbaka till tiden innan detta eminenta mästerskap såg ljuset för första gången så hittar vi faktiskt en föregångare till tävlingen. Detta mästerskap gick under namnet IBF-mästerskapen eller IBF-KM. Läs mer ::..

050915 Källberg vinnare och förlorare. Mats Källberg har deltagit i två tävlingar nyligen. Med vitt skilda resultat. Läs mer ::..

050715 Micke Larsson, Tom Wester och Lars Dahlin var under en weekend för ett par veckor sen ner till Göteborg och hälsade på hos Urban Jansson. Det blev en del golfspel, men även en del annat. Här är en intervju med en som var med, GoOpens grundare Tom Wester. Läs mer ::..

050713 Formtoppade. Vi har ett par goopare som för tillfället är i mycket bra form under de sista dagarna har inte mindre än tre stycken skrapat ihop fina poängskördar. Läs mer ::..

050708 Mats Spansk i form. I en kort intervju berättar Mats Spansk bla om ny driver, bra spel och att han har klubbor till salu. Läs mer ::..

050706 För några veckor sedan drog Jakob Kruse till USA för att lira lite golf. Likt en viss resenär från sällskapresan begav sig Jake till USA med endast ett par golfskor, som han sedan slängde. Vi fick en liten intervju med Jakob när han kom hem till Sverige igen. Läs mer ::..

050704 Många har genom åren funderat på vad Ove har haft i sin bag. Goopen.info.se har nu svaret. Vi träffade Ove och han fick tömma bagen och visa helt enkelt. Läs mer ::..

050526 Under vecka 18 drog det så kallade “Kepagänget” mot sydligare breddgrader på deras årliga Skåne resa. Vi har med hjälp av Dalle och Källberg samt den gamla innebandyvirtuosen Stefan "Kuje" Kujanpää fått fram lite info om denna prestigefyllda tävling. Läs mer ::..

050424 Vissa i Goopen-gänget har redan varit ute och provat svingen medans andra inte ens har tagit klubborna ur vinterförrådet. Micke Larsson tillhör den första kategorin och har redan spelat en tävling. Dessutom visade det sig att Micke är en potentiell vinnare av GoOpen 2005. Läs mer ::..

050424 Johan Hedberg på Nya Zeeland. Här är en liten rapport med bilder från Johans vistelse i Nya Zeeland. Läs er ::..